Realizare site la cheie

Credem ca realizarile te reprezinta si recomanda. Combinand tehnologia, abilitatile de a intelege businessul catre care va adresati, unde vreti sa ajungeti, competentele detinute, putem crea o echipa cu dumneavoastra pentru a atinge obiectivele agreate.

Echipa noastra se angajeaza sa va ajute in simplificarea modului de administrare a proiectelor web în utilizarea strategica a design-ului si a tehnologiei.

Putem privi proiectul de realizare site intr-un mod punctual sau in cadrul unei strategii in mediul on-line. Oferim servicii complete de promovare online prin: logo design, realizare site, realizare magazin online, web design unic, design newsletter, optimizare site, google adwords, realizare bannere, promovare pe retele sociale + alte servicii web la cerere.

Incercam sa ne depasim performantele. De aceea am dezvoltat propria platforma de management al continutului din site, CMSPlus. Avem planuri pe termen mediu si lung de continuare a dezvoltarii produsului conform necesitatilor pietei, evolutia tehnologiei, tendinta consumatorilor.
Am dezvoltat aceasta platforma pe care o exploatam in dezvoltarea de site-uri, avand orientarea catre modul de utilizare si procesul de optimizare SEO.

Beneficiile principale obtinute printr-o realizare a site–ului pe platforma CMSPlus:
Functionalitati de tip SEO integrate usurand activitatea de pozitionarea a site-ului in motoarele de cautare.
Structura site-ului poate fi pe pe oricate niveluri, editabila din interfata de administrare in mod vizual. Repozitionarea elementelor in cadrul unei categorii de meniu se poate face cu actiune de tip drag & Drop.
Paginile web
Platforma CMSPlus permite administrarea continutului site-ului, vizual, cu ajutorul unui editor similar Microsoft Word, de catre persoane care nu au nevoie de cunostinte HTML.
Include o serie de functionalitati specifice galeriei foto, comert electronic.
Modul de tip stiri / articole
CMSPlus permite crearea de sectiuni de tip stiri / articole cu posibilitatea generarii de fluxuri RSS.
Internationalizarea
Interfata de administrare a site-ului poate fi folosita in limbile romana sau engleza.
Continutul site-ului poate fi adaugat in oricate limbi se doreste.
Optimizarea pentru motoarele de cautare
Platorma CMSPlus a fost construita pentru a oferi sprijin site-ului web sa fie preoptimizat pentru motoarele de cautare, la nivel de imagini.
Rapiditarea incarcarii paginilor site-ului
Site-ul este prevazut cu un mecanism de cache-ing al paginilor pentru o servire mai rapida a lor catre vizitatori. Se poate considera ca acesta functionalitate in afara de conservarea prezentei vizitatorilor pe site, intra si in lista functionalitatilor de optimizare SEO, cunoscandu-se ca Google apreciaza viteza de incarcare a site-ului si-l considera un diferentiator pentru o pozitionare mai buna la cautare.
Salvari de siguranta - Backup date. Deoarece pierderea datelor este un eveniment nedorit, pentru a evita acest lucru au fost prevazute functionalitati specifice de backup al continutului.
Mecanism de cautare
Pentru site-urile web cu un continut mai bogat se poate opta pentru utilizarea mecanismului de cautare integrat.

 

Oferim consultanta si ne ocupam de implementare asfel incat timpul dumneavoastra sa fie valorificat la maxim, proiectele fiind livrate la cheie.

Contactati-ne si veti afla mai multe beneficii.

 

In cazul unor proiecte punctuale, simple prin complexitate, putem implementa site-ul pe tehnologie open source, WordPress fiind un instrument acoperitor in acest sens.

Urmariti si studiile de caz, elementele care definesc un astfel de proiect, modul in care a fost abordat proiectul.

Am fost si suntem implicati in procesul de analiza si premiere a unor proiecte web de catre diversi analisti si specialisti recunoscuti din domeniu. Aceste experiente nu fac decat sa fii conectat la realitatile pietei, a comportamentului utilizatorilor.

Sunt multe elemente care conteaza si pot face diferenta intre un site de calitate si unul de duzina. Aplicam constant din experienta acumulata, suntem constienti ca aceste situatii aduc valoare proiectului.

Proiecte care adauga valoare portofoliului nostru:

Cum am abordat alte proiecte, studii de caz, portofoliu

vezi mai multe