Promovare pe retele sociale


Social Media Optimization = Promovarea pe retele sociale este o forma de promovare a business-ului prin intermediul comunitatilor online si a instrumentelor de tip social media.

Scopul apelarii la acest tip de promovare este:

  • creste portofoliul de clienti
  • fidelizarea acestora
  • transmiterea unor mesaje si beneficii
  • interactiunea cu un spectru larg de utilizatori
  • atragerea acestora catre produsele/serviciile oferite de companie
  • cresterea imaginii companiei si a vizibilitatii acesteia.

 

Alaturi de celelalte metode de promovare online, AdWords, optimizarea site-ului SEO, strategia la care se apeleaza trebuie sa tina cont de folosirea unui mix de promovare eficient.

Promovarea pe retele sociale este un tip de comunicare in mediul online la care trebuie sa ne adaptam mesajele si actiunile de marketing actuale.

Un social media marketing eficient creste loialitatea clientilor in timp ce aduce trafic site-ului dvs.
Promovarea social media va permite sa directionati mesajul dvs. pe mai multe canale mass-media, in locuri precum Facebook, MySpace, Twitter, LinkedIn si bloguri pentru a dezvolta atat brand-ul cat si reputatia business-ului sau a produselor.

Noi va vom ajuta sa intelegeti interiorul si exteriorul marketing-ului social si vom dezvolta o strategie speciala, proiectata pentru a produce un impact mare si un ROI pozitiv al investitiei.
Rolul nostru este de a tine pasul cu cele mai recente tendinte si tehnici de marketing online pentru a oferi expunere maxima clientiilor nostri.

Contactati-ne acum, pentru a obtine o cotatie de pret.

Proiecte care adauga valoare portofoliului nostru:

Cum am abordat alte proiecte, studii de caz, portofoliu

vezi mai multe