Campanie Google AdWords – optimizare pentru performante


FivePlus Solutions este Partener Certificat Google AdWords, a creat de la zero numeroase campanii profesionale Google AdWords si a resuscitat clientilor campaniile Google AdWords care au esuat sau le-a imbunatatit.
Stim si putem si va oferim consultanta cu privire la managementul campaniilor de promovare online, de a recomanda alte resurse Google AdWords sau pentru a construi o campanie Google AdWords in mod profesionist pentru dvs.

Contactati-ne acum!

Trei motive pentru a derula campanii de promovare Google AdWords


Avem convingerea ferma ca afacerea dumneavoastra trebuie sa aiba o campanie Google AdWords profitabila.

Pentru inceput clarificam cateva definitii si explicatii astfel incat sa avem o intelegere comuna a campaniilor de promovare pe internet AdWords.

Publicitate Pay-per-click (PPC): Publicitate online în care beneficiarul plateste pentru traficul site-ului pentru click (vizitator). Pentru fiecare click pe anuntul dvs. PPC, un vizitator este livrat pe site.

Google AdWords: sistem de publicitate din care provin cea mai mare parte a veniturilor Google. In imaginea de mai sus avem o pagina cu rezultatele cautarii Google, iar anunturile Google AdWords sunt subliniate cu rosu si zona in care sunt afisate este clar marcata prin cuvintele "anunt" sau “anunturi”.

Publicitate in Google AdWords sau Optimizare site pentru Google?

Cele doua modalitati de promovare nu se exclud deoarece sunt complementare.
Pentru companiile care doresc rezultate imediate recomandam Google Adwords.
Pentru companiile care doresc o investitie rentabila recomandam sa ia serios in calcul si optimizarea site-ului pentru Google.

Trei motive pentru a derula campanii de promovare Google AdWords

1. Promovarea online prin optimizarea site-ului pentru Google (SEO) acopera o plaja mai mica de cuvinte cheie. Rezultatele sunt pe termen lung dar incep a fi vizibile dupa minim 3 luni de la inceperea actiunilor de optimizare site.

2. Daca dvs nu dezvoltati campanii Google AdWords, concurentii o vor face. Pe fiecare pagina de rezultat ale cautarii in Google exista 8 – 10 spatii pentru anunturile PPC si 10 rezultate naturale. Daca nu sunteti in prima pagina cu cel putin un rezultat, sansele de a obtine noi clienti sunt nule. Multi concurenti vor derula atat campanii AdWords cat si proiecte de optimizare a site-ului pentru google.

Cheia succesului unei campanii Google AdWords este de a fi optimizata astfel incat sa primiti cat mai multe vizite pe site. Daca campania dumneavoastra nu este corect construita, investitia va returna un randament scazut.

3. Viteza de culegere de informatii despre comportamentul consumatorului este foarte mare. Practic dupa 30 de zile de la inceperea unei campanii veti avea foarte multe date de analizat. Aceste date va vor ajuta sa conturati mai bine profilul consumatorului si sa va ajustati oferta in raport cu cererea din piata. In momentul actual este cel mai puternic instrument de marketing online. Daca mai includem in strategia de promovare online si promovarea prin campanii Social Media si optimizarea site-ului pentru google (SEO), avem un arsenal puternic prin care business-ul dvs poate performa.

Certificarile in domeniu si tinerea sub control a proceselor prin managementul calitatii implementat si mentinut, sunt o garantie in plus pentru grija pe care o avem fata de partenerii cu care colaboram, fata de aceasta activitate prin care ne propunem sa o valorificat cat mai bine pentru afacerea dumneavoastra.

Contactati-ne acum!

Proiecte care adauga valoare portofoliului nostru:

Cum am abordat alte proiecte, studii de caz, portofoliu

vezi mai multe