Landing page

Landing page-ul se refera la pagina de destinatie care este servita unui utilizator in urma unei actiuni pe un buton, rezultat cautare google, anunt adwords, banner etc. Spre exemplu cautam pe google.ro “landing page”, google ne prezinta niste rezultate, noi alegem sa dam click pe rezultatul http://www.businessup.ro/landing-page pagina pe care o vizualizati in urma click-ului efectuat pe rezultat este “landing page-ul” servit de echipa BusinessUp pentru cautarea efectuata.

Aceasta pagina trebuie sa contina informatii relevante subiectului cautat in motorul de cautare sau de la caz la caz sa fie in concordata cu subiectul promovat in anunt/banner/buton.

Stiati ca, una dintre Politicile Google pentru anunturile AdWords mentioneaza ca pagina dvs. de destinatie, respectiv URL-ul pagini destinatie afisate, trebuie sa faca parte din acelasi site cu URL-ul (pagina web) indicat in anunt?

Landing Page-ul (pagina de destinatie) este influentata de continutul acesteia, avand relevanta fata de asteptarile utilizatorului intr-o masura mai mare sau mai mica. Conteaza si design-ul paginii care sa atraga atentia.

Se poate imbunatati experienta utilizatorului pe pagina de destinatie concentrându-ne atentia pe trei directii: continut relevant si original, transparenta, si usurinta de navigare.

Paginile de destinatie corect dezvoltate care ofera utilizatorului o experienta placuta in utilizarea site-ului dumneavoastra, vor creste considerabil increderea acestuia in site si vor marii sansele ca acesta sa revina.

Noi oferim consultanta in crearea si implementarea unor pagini de destinatie eficiente pentru cresterea performantelor site-ului dumneavoastra.

Care sunt obiectivele paginilor dvs. de destinatie?

Cu o pagina de destinatie usor de navigat pentru vizitatori, veti facilita actiunea utilizatorului catre a face o achizitie, catre înscrierea la un buletin informativ (newsletter) sau alte actiuni specifice business-ului dumneavoastra.

 

Proiecte care adauga valoare portofoliului nostru:


Cum am abordat alte proiecte, studii de caz, portofoliu

vezi mai multe