Portofoliu

BusinessUp este un concept al FivePlus Solutions, dezvoltat pe o structura de competente si servicii in domeniul web, cu scopul principal de a adauga valoare partenerilor in mediul online.
Suntem implicati in tot procesul care are la baza strategia web, de la grafica la promovare online cu o echipa de designeri si specialisti de creatie de nota 10+.
Punem amprenta in colaborare pe imagine si vizibilitate in exterior, continutul relevant in internet, design unic, atractiv, ergonomic, functional si inovator, functionalitati adaptate afacerii, prezenta in motoarele de cautare si in mediul de socializare, cu articole in blog sau articole de presa.

Abordarea noastra

Centrati catre clienti

Rezolvam problemele prin actiuni preventive, interactiunea constanta cu clientii. Lucram in colaborare cu clientii nostri si ne asumam rolul de consultanti, livrand solutii si sisteme informatice durabile.

Agili si flexibili

De multe ori s-a intamplat ca o solutie standard sa nu se potriveasca necesitatilor clientilor. Am venit cu propuneri, idei de adaptare si chiar daca solutia s-a prezentat ca intangibila, s-a transformat in provocare pentru specialisti nostri.

Obsedati asupra calitatii

Acoperim cu specialisti tot procesul de derulare a unui proiect, de la interactiunea cu clientii, dezvoltare, testare, documentare, pana la coordonare proiect. Ne asiguram ca tot procesul este tinut sub control si ststemul de management al calitatii functioneaza corect. Suntem atenti la detalii. Ne atingem scopul cand un proiect îndeplineste potentialul sau si asta ne face fericiti. Petrecem mai mult timp pe proiecte decât altii, dar noi credem ca aceasta investitie suplimentara aduce valoare proiectului.
Succesul fiecarui proiect este asigurat de o combinatie unica de gândire in versatilitate, calitate si design.

Avem si alte calitati

Preferam sa discutam fata in fata, sa va intelegem afacerea, modul de gandire si actiune.

Stabiliti o intalnire pentru a ne descoperi. Intalnirea poate sa aiba ca tematica:
Crearea unui nou site sau modificarea celui existent. Crearea unui magazin virtual sau reprogramarea celui existent. Optimizarea SEO. Promovarea online. Valorificarea mediului de socializare. Crearea unui nou banner. Suport tehnic. Inceperea constructiei noii identitati online.

Va ajutam cu mare placere in procesul de grafica Logo, brosuri, carti de vizita, documente sablon. Crearea unui template de newsletter care sa se imbine cu identitatea companiei. Printre acestea putem aborda si discutii mai complexe despre aplicatii dedicate activitatii dumneavoastra. Am dezvoltat aplicatii pentru: Vanzari, rezervari bilete online. Document Management. Gestiune stocuri auto. Monitorizare activitati. Invatamant la distanta. ...si multe alte aplicatii web punctuale.

Avem parteneri din multe domenii de activitate, companii la inceput de drum, IMM-uri, multinationale.