Portofoliu

Blogul, cheia succesului pentru SEO

Multe companii au impatimita ideea ca odata ce au facut optimizarea site-ului si s-au pozitionat in prima pagina pe google dupa cuvintele cheie cautate procesul de optimizare SEO al site-ului este finalizat.
Ceea ce nu multe companii cunosc, este ca algoritmul google mai nou ia in considerare prospetimea continutului si popularitatea sa in social media.

Importanta activitatii.

Pozitionarea site-ului in motoarele de cautare este influentata de nivelul de interactivitate al utilizatorilor cu continutul acesteia.  Calitatea continutului influenteaza nivelul de interactivitate, de impartasire si votare al utilizatorilor. (ne referim la sharing)
 
Importanta blogurilor.

De multe ori observam cum google acorda o importanta mare site-urilor dezvoltate pe o platforma sociala de tip blog. Aceste platforme permit reimprospatarea continutului si promovarea naturala a acestuia catre alti utilizatori interesati. Cel mai important aspect este publicarea in mod consecvent de continut nou si original. Publicarea de articole noi in blog, va pozitiona site-ul in lista de rezultate relevante pentru cautari in site-uri cat si pentru cautare in blog-uri.
Optiunea RSS permite impartasirea automata a informatiilor simultan pe mai multe canale de comunicare, in site-uri si portaluri care preiau articolele.
Blogurile permit utilizatorilor sa comenteze si sa impartaseasca noutatile cu prieteni.
Totodata, un aspect important remarcat este tendinta utilizatorilor de a posta pe propriile pagini de profil social precum Facebook sau LinkedIn articolele ce le-au captat atentia si interesul.

In concluzie, blogul este o resursa imensa cu potential de promovare catre clienti.

Daca nu aveti inspiratie constant si nu aveti un plan de comunicare, contractati o companie care sa creeze continut si sa promoveze ideea de business.

Cereti consultanta profesionista pentru crearea paginilor de profil social gen Facebook sau LinkedIn. De cele mai multe ori expertii vor face o treaba mai buna.

Noi suntem aici pentru a va oferii consultanta pentru blog si promovare online.

Contactati-ne acum, pentru a stabili detalii. {buton contact}

Referinte
Suntem mandri de blogurile dezvoltate pentru: